bewaar
Roodbaarsfilet met groenteschotel
Roodbaarsfilet met groenteschotel
bewaar

Roodbaarsfilet met groenteschotel

20 min. bereiden
20 min. wachten
5waarderingen

Ingrediënten

600 g

krieltjes

150 g

roomkaas kruiden

100 ml

droge witte wijn

50 g

ongezouten roomboter

450 g

verse roodbaarsfilet

Dit heb je nodig

  • ruime ovenschaal

Aan de slag

1

Oven voorverwarmen op 175 °C. Krieltjes schoonborstelen. Krieltjes en groente 6 min. blancheren en goed laten uitlekken.

2

Roomkaas met wijn losroeren. Groenten, krieltjes, roomkaasmengsel en zout en peper naar smaak in ovenschaal door elkaar scheppen. Schotel in midden van oven in 20 min. gaar laten worden.

3

In koekenpan boter verhitten. Vis bestrooien met zout, peper en bloem en in ca. 5 min. bruinbakken. Serveren met groenteschotel.