bewaar
Romige aardappelen met roodbaarsfilet
Romige aardappelen met roodbaarsfilet
bewaar

Romige aardappelen met roodbaarsfilet

25 min. bereiden
15 min. wachten
7waarderingen

Ingrediënten

3

bosuitjes

3 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

roodbaarsfilet

2 bakjes

cherrytomaten

1 duopak

aardappelschijfjes

250 g

verse roomkaas

gekleurde peperkorrels, gemalen

1 zak

ijsbergsla

6 eetlepels

vinaigrette

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Bosuitjes in dikke ringen snijden. Roodbaars in 4 stukken verdelen. In ingevette ovenschaal roodbaars, tomaatjes en bosui leggen. Met zout en peper bestrooien en met olie besprenkelen. Schaal in midden van oven zetten en vis in 15 min. gaarbakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Aardappelschijfjes in 5 min. gaarkoken, afgieten en roomkaas erdoor scheppen. Aardappels met roomkaas al omscheppend 2 min. verwarmen. Sla met dressing mengen. Roodbaars met tomaatjes, romige aardappelen en salade serveren.