Ingrediënten
4 personen
750 g
krielaardappels
5 eetlepels
zonnebloemolie
4
groenteburger
3 zakken
verse spinazie
250 g
verse roomkaas
gekleurde peperkorrels, gemalen
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Aardappels schoonborstelen en in 15 min. in schil gaar koken. In koekenpan 3 el olie verhitten en burgers in 5 min. gaar en goudbruin bakken. In wok rest van olie verhitten en spinazie beetje bij beetje roerbakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Roer de roomkaas door spinazie en 1 min. meeverwarmen. Groenteburgers met peperspinazie en aardappelen serveren.
Groenteburgers met peperspinazie

hoofdgerecht
null personen
600 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schoonborstelen en in 15 min. in schil gaar koken. In koekenpan 3 el olie verhitten en burgers in 5 min. gaar en goudbruin bakken. In wok rest van olie verhitten en spinazie beetje bij beetje roerbakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Roer de roomkaas door spinazie en 1 min. meeverwarmen. Groenteburgers met peperspinazie en aardappelen serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)750 g krielaardappels
5 eetlepels zonnebloemolie
4 groenteburger
3 zakken verse spinazie
250 g verse roomkaas
0 gekleurde peperkorrels, gemalen
Dit heb je nodig
wok