bewaar
Tonijnsteak met romige driepepersaus
Tonijnsteak met romige driepepersaus
bewaar

Tonijnsteak met romige driepepersaus

25 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

1

ui

750 g

broccoli

6 eetlepels

olijfolie

4

tonijnsteaks

250 g

verse roomkaas

gekleurde peperkorrels, gemalen

Aan de slag

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Steel schillen en in stukjes snijden. In wok 4 el olie met ui 2 min. verhitten. Broccoli en steel toevoegen en 4 min. roerbakken. Tonijn met rest van olie bestrijken en met zout en peper bestrooien. In grillpan of droge koekenpan tonijnsteaks in ca. 3 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé grillen of bakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. In steelpan roomkaas verwarmen. Tonijnfilets met broccoli, pasta en pepersaus serveren.