bewaar
Romige tomatenpasta met Parmaham
Romige tomatenpasta met Parmaham
bewaar

Romige tomatenpasta met Parmaham

20 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne rigate

250 g

Parmaham

2

uien

2 el

olijfolie

2 doosjes

cherrytomaten

250 g

verse roomkaas

gekleurde peperkorrels

Aan de slag

1

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Parmaham in droge koekenpan in 3 min. krokant bakken. Uien pellen, snipperen en in olie fruiten. Tomaatjes wassen en halveren. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Roomkaas door ui roeren en 2 min. meewarmen. Tomaatjes erdoor scheppen en nog 1 min. verwarmen. Penne en saus over vier borden verdelen. Krokante ham erboven verkruimelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige tomatenpasta met Parmaham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig