bewaar
Rundvleesreepjes met romige peperpasta
Rundvleesreepjes met romige peperpasta
bewaar

Rundvleesreepjes met romige peperpasta

20 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

1 bakje

champignons

1

rode paprika

1 zakje

verse peterselie

300 g

farfalle

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

runderreepjes

250 g

verse roomkaas

gekleurde peperkorells, gemalen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Ui fijnsnipperen. Champignons schoonvegen en in kwarten snijden. Paprika wassen en in dunne reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Farfalle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In wok olie verhitten en runderreepjes 3 min. roerbakken. Ui en champignons toevoegen en meebakken. Laatste moment paprika erdoor scheppen (enkele reepjes bewaren). Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak en door farfalle scheppen. Pasta over vier borden verdelen. Vlees met groenten ernaast serveren. Gerecht met peterselie en rest van paprika bestrooien.