bewaar
Roodbaarsfilet met romige wijnsaus
Roodbaarsfilet met romige wijnsaus
bewaar

Roodbaarsfilet met romige wijnsaus

25 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

broccoli

2 schaaltjes

roodbaarsfilet

2 eetlepels

bloem

25 g

boter

1 duopak

krieltjes

1 pakje

crème fraîche

50 ml

droge witte wijn

2 eetlepels

kappertjes

Aan de slag

Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stronkjes in stukjes snijden en in 8 min. beetgaar koken. Vis bestrooien met bloem, zout en peper. In koekenpan boter verhitten en vis in 8 min. aan beide zijden bakken, voorzichtig keren. Intussen krieltjes in 4 min. gaarkoken. Crème fraîche met wijn in steelpannetje 1 min. koken, op smaak brengen met zout en peper. Kappertjes door wijnsaus roeren. Vis serveren met wijnsaus, broccoli en krieltjes.