bewaar
Roodbaarsfilet met romige wijnsaus
Roodbaarsfilet met romige wijnsaus
bewaar

Roodbaarsfilet met romige wijnsaus

25 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

broccoli

2 schaaltjes

roodbaarsfilet

2 eetlepels

bloem

25 g

boter

1 duopak

krieltjes

1 pakje

crème fraîche

50 ml

droge witte wijn

2 eetlepels

kappertjes

Aan de slag

1

Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stronkjes in stukjes snijden en in 8 min. beetgaar koken. Vis bestrooien met bloem, zout en peper. In koekenpan boter verhitten en vis in 8 min. aan beide zijden bakken, voorzichtig keren. Intussen krieltjes in 4 min. gaarkoken. Crème fraîche met wijn in steelpannetje 1 min. koken, op smaak brengen met zout en peper. Kappertjes door wijnsaus roeren. Vis serveren met wijnsaus, broccoli en krieltjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roodbaarsfilet met romige wijnsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig