Ingrediënten
4 personen
1 schaaltje
Schotse zalmfilet
2 eetlepels
boter of margarine
8 takjes
verse dille
100 ml
crème fraîche
2 eetlepels
droge witte wijn
1 zakje
rucola slamelange
8
pan tostado
Aan de slag
Zalm bestrooien met zout en peper. Boter verhitten in koekenpan en zalm volgens gebruiksaanwijzing bakken. Helft van dille fijnknippen. Saus roeren van crème fraîche, wijn, fijngeknipte dille en zout en peper naar smaak. Sla over vier bordjes verdelen. Zalm op sla leggen. Saus erover scheppen. Garneren met takje dille. Serveren met pan tostada.
Gebakken zalm met witte-wijnsaus

voorgerecht
null personen
370 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Zalm bestrooien met zout en peper. Boter verhitten in koekenpan en zalm volgens gebruiksaanwijzing bakken. Helft van dille fijnknippen. Saus roeren van crème fraîche, wijn, fijngeknipte dille en zout en peper naar smaak. Sla over vier bordjes verdelen. Zalm op sla leggen. Saus erover scheppen. Garneren met takje dille. Serveren met pan tostada.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 schaaltje Schotse zalmfilet
2 eetlepels boter of margarine
8 takjes verse dille
100 ml crème fraîche
2 eetlepels droge witte wijn
1 zakje rucola slamelange
8 pan tostado