bewaar
Roodbaarsfilet met mediterane saus
Roodbaarsfilet met mediterane saus
bewaar

Roodbaarsfilet met mediterane saus

25 min. bereiden
10 min. wachten
7waarderingen

Ingrediënten

1 bakje

cherrytomaatjes

4 eetlepels

olijfolie

750 g

aardappelpartjes

2 schaaltjes

roodbaarsfilet

zout en peper

1 eetlepel

citroensap

1 zak

Italiaanse groentemix

1 flesje

mediterranean olijvensaus

Dit heb je nodig

  • laag bakblik met anti-aanbaklaag ca. 26 cm

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaatjes wassen en halveren. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten. Aardappelpartjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken, vervolgens afgedekt nog ca. 5 minuten bakken. Vis in bakblik leggen, bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap en rest van olie. Vis in midden van oven in ca. 10 minuten gaar bakken. Tomaatjes en groentemix bij aardappelen voegen en ca. 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met aardappel-groentemengsel en olijvensaus.