Rood­baars­fi­let met me­di­te­ra­ne saus

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 445 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(7) waardeer
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
2 7

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • laag bakblik met anti-aanbaklaag ca. 26 cm

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaatjes wassen en halveren. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten. Aardappelpartjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken, vervolgens afgedekt nog ca. 5 minuten bakken. Vis in bakblik leggen, bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap en rest van olie. Vis in midden van oven in ca. 10 minuten gaar bakken. Tomaatjes en groentemix bij aardappelen voegen en ca. 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met aardappel-groentemengsel en olijvensaus.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.