bewaar
Penne met roodbaarsfilet
Penne met roodbaarsfilet
bewaar

Penne met roodbaarsfilet

30 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkoren penne rigate

500 g

verse roodbaarsfilet

1 el

gedroogde Italiaanse kruiden

4 el

traditionele olijfolie

3

bosuien

800 g

tomaat

4 el

sladressing naturel

125 ml

crème fraîche

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de roodbaarsfilet in stukjes van 2 cm. Bestrooi met zout, peper en Italiaanse kruiden. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in 8 minuten gaar en bruin. Voorzichtig keren.

2

Maak de bosuitjes schoon en snijd in ringetjes. Was de tomaten, snijd in plakken en mes met de dressing.

3

Schep de vis, bosui en crème fraîche door de penne. Serveer met de tomatensalade.