bewaar
Penne met roodbaarsfilet
Penne met roodbaarsfilet
bewaar

Penne met roodbaarsfilet

30 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkoren penne rigate

500 g

verse roodbaarsfilets

1 el

gedroogde Italiaanse kruiden

4 el

traditionele olijfolie

3

bosuien

800 g

tomaten

4 el

sladressing naturel

125 ml

crème fraîche

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de roodbaarsfilet in stukjes van 2 cm. Bestrooi met zout, peper en Italiaanse kruiden. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in 8 minuten gaar en bruin. Voorzichtig keren.

2

Maak de bosuitjes schoon en snijd in ringetjes. Was de tomaten, snijd in plakken en mes met de dressing.

3

Schep de vis, bosui en crème fraîche door de penne. Serveer met de tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met roodbaarsfilet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig