Penne met roodbaarsfilet

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g volkoren penne rigate
- 500 g verse roodbaarsfilets
- 1 el gedroogde Italiaanse kruiden
- 4 el traditionele olijfolie
- 3 bosuien
- 800 g tomaten
- 4 el sladressing naturel
- 125 ml crème fraîche
Advertentie
Bereiden
- Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de roodbaarsfilet in stukjes van 2 cm. Bestrooi met zout, peper en Italiaanse kruiden. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in 8 minuten gaar en bruin. Voorzichtig keren.
- Maak de bosuitjes schoon en snijd in ringetjes. Was de tomaten, snijd in plakken en mes met de dressing.
- Schep de vis, bosui en crème fraîche door de penne. Serveer met de tomatensalade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 650 kcal
- eiwit 39 g
- koolhydraten 54 g
-
vet 31 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Penne met roodbaarsfilet
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Penne met roodbaarsfilet
- 300 g volkoren penne rigate
- 500 g verse roodbaarsfilets
- 1 el gedroogde Italiaanse kruiden
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de roodbaarsfilet in stukjes van 2 cm. Bestrooi met zout, peper en Italiaanse kruiden.
- 4 el traditionele olijfolie
Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in 8 minuten gaar en bruin. Voorzichtig keren.
- 3 bosuien
- 800 g tomaten
- 4 el sladressing naturel
Maak de bosuitjes schoon en snijd in ringetjes. Was de tomaten, snijd in plakken en mes met de dressing.
- 125 ml crème fraîche
Schep de vis, bosui en crème fraîche door de penne. Serveer met de tomatensalade.