bewaar
Schnitzel met bieslooksaus
Schnitzel met bieslooksaus
bewaar

Schnitzel met bieslooksaus

15 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

100 g

volkoren penne rigate

1

varkensschnitzel

3 el

traditionele olijfolie

3

romatomaten

2 el

crème fraîche

½ el

tomatenpuree

½ zakje

verse bieslook

1 teen

knoflook

Aan de slag

Kook penne in 13 minuten gaar. Bestrooi schnitzel met peper en zout. Verhit in ruime koekenpan 2 el olie en bak schnitzel in 8 minuten gaar. Leg na 5 minuten tomaten naast schnitzel en bak mee. Verwarm in andere pan crème fraîche met tomatenpuree. Knip bieslook fijn erboven en breng saus op smaak met zout en peper. Laat pasta in vergiet uitlekken. Verhit in pastapan 1 el olie en bak knoflook 10 seconden op hoog vuur. Meng penne erdoor. Schep schnitzel, tomaten en penne op bord. Schep saus over vlees.