Meloenvla met gember
320 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
6
500 ml
2 eetlepels
½ bekertje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 24-25 - 2001 week 24-25
Meloen halveren, zaadjes verwijderen en schillen. Meloenvlees in kleine blokjes snijden. Gember in kleine stukjes snijden. Vla vermengen met gembernat, helft van slagroom, meloen en gember (4 snippertjes achterhouden). Garneren met toefje slagroom en snippertjes gember. Direct serveren.
Meloenvla met gember

nagerecht
4 personen
320 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meloen halveren, zaadjes verwijderen en schillen. Meloenvlees in kleine blokjes snijden. Gember in kleine stukjes snijden. Vla vermengen met gembernat, helft van slagroom, meloen en gember (4 snippertjes achterhouden). Garneren met toefje slagroom en snippertjes gember. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 galiameloen
6 gemberbolletjes
500 ml blanke vla
2 eetlepels gembernat (potje)
½ bekertje geklopte slagroom




