bewaar
Gevulde slabladeren
Gevulde slabladeren
bewaar

Gevulde slabladeren

10 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

1 schaaltje

kipfilet

zout en peper

3

bosuitjes

2 eetlepels

sesamolie

100 g

sugar snaps

2 eetlepels

vloeibare kruidenbouillon

1 eetlepel

geroosterde sesamzaadjes

4 bladen

ijsbergsla

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper en zout. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 2 cm snijden. Sugar snaps schoonmaken en wassen. In wok olie verhitten. Kipfilet ca. 2 minuten roerbakken. Sugar snaps toevoegen en ca. 3 minuten mee roerbakken. Laatste minuut bosui meebakken. Op smaak brengen met vloeibare bouillon. Slabladeren in 4 kommen of brede glazen leggen. Slabladeren vullen met kip-groentemengsel. Bestrooien met sesamzaadjes. Lekker met geroosterd brood.