bewaar
Couscous met koolraap
Couscous met koolraap
bewaar

Couscous met koolraap

20 min. bereiden
53waarderingen

Ingrediënten

2 personen

100 g

sugar snaps

1 pak

Marokkaanse couscous

4

tartaartjes

zout en peper

4 eetlepels

olijfolie

1 zak

koolraap in blokjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Sugar snaps schoonmaken, in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar koken en laten uitlekken. In kom couscous en rozijnen (uit pak) met 4 dl kokend water mengen. Couscous ca. 5 minuten laten staan. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en tartaartjes in ca. 7 minuten bruin en gaar bakken. In wok rest van olie verhitten, koolraap al omscheppend in ca. 4 minuten beetgaar roerbakken. Kruidenmix (uit pak) erover strooien. Couscous en sugar snaps door koolraapmix scheppen en geheel nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Koolraap-couscoussalade op borden scheppen en tartaartje erop leggen.