bewaar
Broodje shoarma met spitskool
Broodje shoarma met spitskool
bewaar

Broodje shoarma met spitskool

Dit Arabische broodje warm vlees is volledig ingeburgerd.

20 min. bereiden
100waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

1

rode paprika

½

verse spitskool

3 el

traditionele olijfolie

400 g

shoarmavlees

8

afbakshoarmabroodjes

2 el

ketjap manis

Dit Arabische broodje warm vlees is volledig ingeburgerd.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C of gasovenstand 5. Snipper de ui. Was de paprika, halveer en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika in stukjes. Maak de spitskool schoon en snijd in reepjes. Verhit in een wok de olie en roerbak de ui en de paprika ca. 2 min. Voeg het shoarmavlees toe en roerbak ca. 4 min. mee.

2

Bak ondertussen de shoarmabroodjes af volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg de kool aan het vlees toe en roerbak nog ca. 4 min. mee. Breng op smaak met ketjap. Serveer de shoarma met de shoarmabroodjes.

combinatietipLekker met patat frites.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.