bewaar
Falafel met tuinbonen-muntcouscous
Falafel met tuinbonen-muntcouscous
bewaar

Falafel met tuinbonen-muntcouscous

15 min. bereiden
111waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

300 g

couscous

3 el

traditionele olijfolie

400 g

falafel

300 g

diepvries tuinbonen

2 tl

verse munt

Aan de slag

1

Snipper de ui. Kook 500 ml water. Strooi de couscous in een schaal en schenk het water erop. Laat 5 min. wellen. Roer de korrels met een vork los. Verhit olie in een koekenpan en bak de falafel 3-4 min.

2

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de uien 1 min. Voeg de bevroren tuinbonen toe en bak in 4-5 min. warm en beetgaar. Schep er de couscous door en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met de munt, peper en zout.

3

Schep de couscous in diepe borden en leg er de falafel bij.

tip

algemeenLekker met knoflooksaus (fles 260 ml).