Kipcurry met wortelsalade
640 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2 pakken
3 eetlepels
2 eetlepels
2 bakjes
1 eetlepel
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 40-41 - 2001 week 40-41
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kip verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Dressing roeren van sesamolie, citroensap, zout en peper. Rauwkost mengen met dressing. Sesamzaadjes erover strooien. Kip in currysaus serveren met rijst en salade.
Kipcurry met wortelsalade

hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kip verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Dressing roeren van sesamolie, citroensap, zout en peper. Rauwkost mengen met dressing. Sesamzaadjes erover strooien. Kip in currysaus serveren met rijst en salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
2 pakken kip in Indiase currysaus
3 eetlepels sesamolie
2 eetlepels citroensap
0 zout en peper
2 bakjes wortelrauwkost
1 eetlepel sesamzaad




