Ingrediënten
4 personen
300 g
basmatirijst
2 pakken
kip in Indiase currysaus
3 eetlepels
sesamolie
2 eetlepels
citroensap
zout en peper
2 bakjes
wortelrauwkost
1 eetlepel
sesamzaad
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kip verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Dressing roeren van sesamolie, citroensap, zout en peper. Rauwkost mengen met dressing. Sesamzaadjes erover strooien. Kip in currysaus serveren met rijst en salade.
Kipcurry met wortelsalade

hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kip verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Dressing roeren van sesamolie, citroensap, zout en peper. Rauwkost mengen met dressing. Sesamzaadjes erover strooien. Kip in currysaus serveren met rijst en salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g basmatirijst
2 pakken kip in Indiase currysaus
3 eetlepels sesamolie
2 eetlepels citroensap
0 zout en peper
2 bakjes wortelrauwkost
1 eetlepel sesamzaad