bewaar
Kipcurry met sugarsnaps
Kipcurry met sugarsnaps
bewaar

Kipcurry met sugarsnaps

Deze Indiase stoof met tuinerwten, sugarsnaps en koriander is zó klaar: lekker makkelijk!

15 min. bereiden
104waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

koolzaadolie

300 g

kipfiletreepjes naturel

420 ml

milde Indiase currysaus

250 g

diepvries sugarsnaps

225 g

diepvries tuinerwten

500 g

roerbakrijst

15 g

verse koriander

Deze Indiase stoof met tuinerwten, sugarsnaps en koriander is zó klaar: lekker makkelijk!

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Voeg de currysaus, bevroren tuinerwten en sugarsnaps toe. Breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur stoven met de deksel op de pan.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bereid hierin de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander grof en schep door de rijst. Serveer met het kipmengsel.

tip

combinatietipLekker met grofgehakte, gezouten cashewnoten en pappadums of naan (Indiaas brood).