bewaar
Indiase groenteschotel
Indiase groenteschotel
bewaar

Indiase groenteschotel

15 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

tarly

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

roerbakgroentenmix

300 g

sperziebonen zeer fijn

2 potten

coconut & pineapplesaus mild

1 blik

ananasschijven

100 g

ongezouten cashewnoten

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Roerbakmix ca. 5 minuten roerbakken. Sperziebonen toevoegen en 2 minuten meebakken. Keralasaus erbij voegen en nog 5 minuten doorwarmen. Tarly op vier borden scheppen. Saus erover scheppen. Garneren met een schijf ananas en bestrooien met cashewnoten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase groenteschotel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig