Zo­mer­bo­nen­sa­la­de met been­ham

(54) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 54

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 4-5 min. beetgaar. Giet de bonen af en spoel ze onder stromend water koud.
  2. Meng de sperziebonen met de ui, de beenhamreepjes, de olie en de azijn in een schaal. Schep er de rucola door en breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de bonensalade over 4 borden en geef er de aardappelpartjes bij.

Tip:

Vervang de sperziebonen door knapperige peultjes.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.