bewaar
Zomerbonensalade met beenham
Zomerbonensalade met beenham
bewaar

Zomerbonensalade met beenham

20 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappel

1 voordeelzak

gebroken sperziebonen

1

rode ui

1 duopak

beenham

3 el

olijfolie extra vierge

1 el

rodewijnazijn

1 zak

rucola

Aan de slag

1

Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 4-5 min. beetgaar. Giet de bonen af en spoel ze onder stromend water koud.

2

Meng de sperziebonen met de ui, de beenhamreepjes, de olie en de azijn in een schaal. Schep er de rucola door en breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de bonensalade over 4 borden en geef er de aardappelpartjes bij.

algemeenVervang de sperziebonen door knapperige peultjes.