bewaar
Vegetarische schnitzel met gebakken rijst
Vegetarische schnitzel met gebakken rijst
bewaar

Vegetarische schnitzel met gebakken rijst

20 min. bereiden
76waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

1 voordeelzak

nasi-bamigroente

4 el

wokolie

2

uien

2 tl

gember

3 el

ketjap

2 schaaltjes

vegetarische schnitzel

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de rode peper uit de nasi-bamigroenten, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in reepjes.

2

Verhit 2 el olie in een wok en fruit de uien en de rode peper 1 min. Schep er de gemalen gember door. Voeg de groenten toe, behalve de taugé, en bak al omscheppend 4-5 min. Bak de rijst en de taugé 1 min. mee en breng op smaak met de ketjap, peper en zout.

3

Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de schnitzels in 4 min. aan beide kanten goudbruin en krokant. Leg ze op 4 borden en serveer met de rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische schnitzel met gebakken rijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig