bewaar
Vegetarische schnitzel met gebakken rijst
Vegetarische schnitzel met gebakken rijst
bewaar

Vegetarische schnitzel met gebakken rijst

20 min. bereiden
73waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

1 voordeelzak

nasi-bamigroente

4 el

wokolie

2

uien

2 tl

gember

3 el

ketjap

2 schaaltjes

vegetarische schnitzel

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de rode peper uit de nasi-bamigroenten, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in reepjes.

2

Verhit 2 el olie in een wok en fruit de uien en de rode peper 1 min. Schep er de gemalen gember door. Voeg de groenten toe, behalve de taugé, en bak al omscheppend 4-5 min. Bak de rijst en de taugé 1 min. mee en breng op smaak met de ketjap, peper en zout.

3

Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de schnitzels in 4 min. aan beide kanten goudbruin en krokant. Leg ze op 4 borden en serveer met de rijst.