bewaar
Courgettepasta met pangrattato
Courgettepasta met pangrattato
bewaar

Courgettepasta met pangrattato

20 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

2 sneetjes

oud witbrood

4 el

olijfolie

3 tenen

knoflook

2

courgettes

4 el

krenten

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Maal ondertussen het brood in de keukenmachine tot kruim of wrijf het fijn tussen je handen. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het broodkruim in 3 min. goudbruin en krokant. Voeg 1 teen knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen op een bord.

3

Verhit 2 el olie in een andere koekenpan en bak de courgette al omscheppend in 4 min. beetgaar. Voeg 2 tenen knoflook en de krenten toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.

4

Giet de spaghetti af en vang het kookvocht op. Meng de pasta met 1 el olie en 1 soeplepel kookvocht door de courgette. Verdeel de courgettepasta over 4 borden en strooi het knoflookkruim erover.

algemeenIn plaats van witbrood kunt u ook 3 beschuiten gebruiken. Verkruimel deze grof met uw handen. Bak de knoflook en meng dit met de beschuitkruimels, peper en zout.