bewaar
Spaghetti met tomaat en mozzarella
Spaghetti met tomaat en mozzarella
bewaar

Spaghetti met tomaat en mozzarella

20 min. bereiden
50waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

1

ui

1 zak

broccoliroosjes

250 g

cherrytomaten

1 bakje

mini-mozzarella

4 sneetjes

oud witbrood

1 teentje

knoflook

4 eetlepels

olijfolie

1 potje

pomodorini & mozzarella-saus

Aan de slag

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Broccoli 3 min. koken en afgieten. Tomaten halveren. Mini-mozzarella's halveren. Korsten van brood snijden. Brood (in keukenmachine) verkruimelen. In koekenpan 2 el olie verhitten, broodkruim in olie zachtjes bruinbakken. Knoflook erboven uitpersen. In braadpan of wok rest olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Broccoli en tomaten toevoegen en 3 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Saus door afgegoten spaghetti scheppen en even goed doorwarmen. Mozzarella erdoor scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen en met broodkruim bestrooien. Serveren met broccoli-tomaatmengsel.