Tomaten-spinaziesaus
Tomaten-spinaziesaus
bewaar
bewaar

Tomaten-spinaziesaus

20 min. bereiden
28waarderingen

Aan de slag

1

Verhit de olie in een ruime pan en fruit de ui 4 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Voeg de tomaat toe en kook 3 min. Pureer de saus met de staafmixer.

2

Voeg het bouillontablet en de bevroren spinazie toe. Verwarm op laag vuur in ca. 10 min. Voeg de boter toe en breng op smaak met peper en zout. U kunt deze saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

algemeenLekker met tagliatelle en kabeljauw.
algemeenVariatietip: Bestrooi de saus voor een extra hartige smaak met 200 g in blokjes gesneden fetakaas.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomaten-spinaziesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig