bewaar
Sperziebonengnocchi
Sperziebonengnocchi
bewaar

Sperziebonengnocchi

20 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

sperziebonen

1 zakje

bosui

1 pakje

Coburger ham

4 el

olijfolie

2 tenen

knoflook

1 pak

gnocchi di patate

2 el

platte peterselie

Aan de slag

Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Verhit 2 el olie en bak de bosuiringen 2 min. Bak de hamreepjes en knoflook 3 min. mee. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Meng de sperziebonen met de bosui, de ham, de gnocchi en fijngesneden peterselie. Breng op smaak met peper, zout en 2 el olie. Lekker met tomatensalade.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.