bewaar
Gnocchi met kalkoenworstjes en tomatensaus
Gnocchi met kalkoenworstjes en tomatensaus
bewaar

Gnocchi met kalkoenworstjes en tomatensaus

30 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1½ pak

gnocchi di patate

1

ui

2 teentjes

knoflook

1 schaaltje

kalkoenworstjes

2 eetlepels

olijfolie

2 blikjes

gepelde tomaten

1 blikje

sperziebonen

75 g

lichtbelegen kaas

Aan de slag

Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Worst in stukjes van ca. 2 cm snijden. In braadpan olie verhitten en ui en knoflook 2 min. fruiten. Worst toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaten toevoegen en saus 10 min. zachtjes koken. Laatste minuut sperziebonen meewarmen. Kaas raspen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Gnocchi over vier borden verdelen. Saus erop scheppen en met kaas bestrooien. Lekker met plakjes komkommer.