bewaar
Selderijpasta met gehaktballetjes
Selderijpasta met gehaktballetjes
bewaar

Selderijpasta met gehaktballetjes

25 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 struik

bleekselderij

300 g

spaghetti

4 el

olijfolie

1 schaal

Hollandse runder gehaktballetjes

1

rode ui

1

sinaasappel

1 teen

knoflook

2 el

zwarte olijven

Aan de slag

1

Snijd de stengels van de bleekselderij in boogjes en het blad in reepjes. Houd apart van elkaar. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in 10 min. goudbruin en gaar.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de boogjes bleekselderij toe en bak 4 min. Rasp ondertussen de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Voeg het rasp, sap, de knoflook en olijven toe aan de bleekselderij. Bak 1 min. mee en breng op smaak met peper en zout.

3

Voeg de spaghetti toe en schep om. Verdeel over 4 diepe borden en leg de gehaktballetjes erbij. Bestrooi met de reepjes bleekselderijblad.