bewaar
Clubsandwich met forelsalade
Clubsandwich met forelsalade
bewaar

Clubsandwich met forelsalade

20 min. bereiden
72waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

eieren

12 sneetjes

wit casinobrood

6 el

mayonaise met yoghurt

2 pakjes

gerookte forelfilet

1 zak

ijsbergsla met tuinkruiden

8 plakjes

augurk zoetzuur

8 plakjes

ui

Dit heb je nodig

  • 8 satéstokjes, broodrooster

Aan de slag

1

Kook de eieren in 7 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd elk ei in 4 partjes. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster goudbruin. Besmeer 8 sneetjes met 4 el mayonaise. Schep de rest van de mayonaise door de forelfilet en breng op smaak met peper en zout.

2

Leg op 4 borden een sneetje brood en beleg met de helft van de ijsbergsla, de augurk, de forelsalade en de uiringen. Leg er een sneetje brood op en beleg dit met de rest van de sla, augurk, forelsalade en uiringen.

3

Dek de clubsandwiches af met de laatste 4 sneetjes brood en snijd ze diagonaal door. Leg op elke helft een partje ei en steek de clubsandwiches vast met een satéstokje.

tip

algemeenLekker met een frisse tomatensalade.