Gehaktwrap met spitskool

Makkelijk en snel. Rol 'm op en eet uit de hand.

595 kcal

20 min. bereiden

3.6/5

(434)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 26-27 - 2010 week 26-27

Aan de slag

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg het kerriepoeder en de spitskool toe en bak in 4 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Verwarm ondertussen de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de smeerkaas. Verdeel het gehakt over de wraps en rol ze op. Serveer meteen.

  • bewaartipLaat de wraps afkoelen, verpak ze in vershoudfolie en maak er een avondpicknick van!

Wat vond je van dit recept?

Gehaktwrap met spitskool

Makkelijk en snel. Rol 'm op en eet uit de hand.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig