bewaar
Ciabatta hüttenkäse
Ciabatta hüttenkäse
bewaar

Ciabatta hüttenkäse

15 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

aubergine

2 el

olijfolie

1

ciabatta

1 bakje

hüttenkäse

½ bakje

bieslook

½ zak

rucola

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Zet de ovengrill aan. Snijd de aubergine in de lengte in dunne plakken, bestrijk deze dun met de olie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Gril in 8 min. gaar. Snijd ondertussen het brood overlangs en bak met de snijkanten naar boven onder in de oven af. Laat iets afkoelen, snijd in 4 gelijke stukken en snijd deze open.

2

Meng de bieslook met de hüttenkäse en peper en zout naar smaak en verdeel over de ciabatta. Verdeel de aubergine en de rucola erover.

algemeenU kunt de ciabatta maximaal 2 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.

Groente in de lengte snijden

Instructievideo - 00:45 min.