bewaar
Steak au poivre met boerensla
Steak au poivre met boerensla
bewaar

Steak au poivre met boerensla

15 min. bereiden
20 min. wachten
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

ovenfrites

1

kropsla

4

tomaten

2

uien

4 el

olijfolie

1 el

rodewijnazijn

2 x 2 stuks

pepersteaks

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant.

2

Meng ondertussen de sla, de tomaten en de uien in een schaal. Besprenkel met 2 el olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bestrooi de pepersteaks met zout en bak ze in 6 min. net gaar. Keer tussentijds. Verdeel de pepersteaks over 4 borden en serveer met de frites en de boerensla.