Snelle saté met pittige sla

Advertentie
Ingrediënten
- 400 g witte snelkookrijst
- 300 g kipsaté (barbecue)
- 500 g kant-en-klare satésaus
- 100 g krulslamelange
- 150 g rauwkost pittig
- 75 ml yoghurt saladedressing
Keukenspullen
- grill of barbecue
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de grill voor of steek de barbecue aan. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Rooster de saté in 12 min. bruin en gaar, keer regelmatig. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de sla met de rauwkost en de sladressing.
- Verdeel de sla en de rijst over borden en leg de saté erbij. Serveer met de satésaus.
variatietip:
Meng plakjes komkommer door de salade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 800 kcal
- eiwit 45 g
- koolhydraten 101 g
-
vet 24 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Snelle saté met pittige sla
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Snelle saté met pittige sla
Verwarm de grill voor of steek de barbecue aan.
- 400 g witte snelkookrijst
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 300 g kipsaté
- 500 g kant-en-klare satésaus
Rooster de saté in 12 min. bruin en gaar, keer regelmatig. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 100 g krulslamelange
- 150 g rauwkost pittig
- 75 ml yoghurt saladedressing
Meng de sla met de rauwkost en de sladressing. Verdeel de sla en de rijst over borden en leg de saté erbij. Serveer met de satésaus.
variatietip:
Meng plakjes komkommer door de salade.