bewaar
Gado gado met doperwten
Gado gado met doperwten
bewaar

Gado gado met doperwten

Hét gerecht voor liefhebbers van Aziatische klassiekers.

20 min. bereiden
190waarderingen

Ingrediënten

2 personen

150 g

witte snelkookrijst

3

scharreleieren

200 g

verse doperwten

250 g

Chinese roerbakmix

2 el

traditionele olijfolie

1

rode ui

250 g

kant-en-klare satésaus

3 el

seroendeng

Hét gerecht voor liefhebbers van Aziatische klassiekers.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard en de erwten in 8 min. beetgaar. Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Verhit de olie in een wok. Bak de ui 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 4 min.

2

Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de erwten door de roerbakmix. Pel en halveer de eieren. Schep de rijst op borden. Verdeel er de groenten en het ei over. Schep de satésaus erover en bestrooi met de seroendeng.

tip

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.