bewaar
Zomerhutspot
Zomerhutspot
bewaar

Zomerhutspot

30 min. bereiden
111waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappelen

50 g

boter

2

uien

1 bos

bospeen

1 teen

knoflook

1 el

kerriepoeder

1 zakje

bosui

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Aan de slag

Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 min. gaar. Verhit ondertussen de boter in een koekenpan en fruit de uisnippers. Voeg na 5 min. de plakken wortel toe. Voeg de geperste knoflook en de kerriepoeder toe. Laat op laag vuur afgedekt 10 min. garen. Voeg de laatste 2 min. de bosuiplakjes toe aan het wortelmengsel. Giet de aardappelen af en stamp tot een grove puree. Meng het wortelmengsel erdoor. Breng op smaak met peper, zout en extra kerriepoeder.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerhutspot

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig