bewaar
Aardappelschotel met geitenkaas
Aardappelschotel met geitenkaas
bewaar

Aardappelschotel met geitenkaas

Lekker met paprika, tijm en krieltjes.

10 min. bereiden
40 min. oventijd
187waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

krieltjes

200 ml

halfvolle melk

2

groene paprika's

2 tenen

knoflook

400 g

champignon roerbakmix

1 tl

gedroogde tijm

150 g

geraspte geitenkaas

3 el

traditionele olijfolie

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud 3 liter

Lekker met paprika, tijm en krieltjes.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de krieltjes in de ovenschaal, breng op smaak met peper en zout en schenk de melk erover. Snijd de paprika's in reepjes en de knoflook fijn. Meng de champignonroerbakmix met de paprika, knoflook, tijm en de helft van de kaas. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel dit over de krieltjes.

2

Strooi de rest van de kaas erover en besprenkel met de olie. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Schuif de schaal in de oven en bak het gerecht in 40 min. goudbruin en gaar. Verwijder na 20 min. de aluminiumfolie. Verdeel het gerecht over borden.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.