Spi­na­zie­la­sag­ne met gei­ten­kaas

Lasagne veel werk? Welnee! Met deze ben je een kwartier bezig, de oven doet de rest.

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 665 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. oventijd
(661) waardeer
italiaans hoofdgerecht Lasagne veel werk? Welnee! Met deze ben je een kwartier bezig, de oven doet de rest. 4 personen
3 661

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (ca. 1.5 liter)

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de ovenschaal in.
  2. Snijd de champignons in vieren en snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons en ui 5 min. Pers de laatste minuut de knoflook erboven. Schep de spinazie bij de champignons en laat al roerend ontdooien. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Leg lasagnebladen in de ovenschaal, verdeel er een 1/4 van de spinazie over en strooi er 1/4 van geitenkaas over. Herhaal nog 3 keer. Schuif de lasagne in de oven en bak in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 18-19

Spinazielasagne met geitenkaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spi­na­zie­la­sag­ne met gei­ten­kaas

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2
  • 2 el traditionele olijfolie

Vet de ovenschaal in.

3
  • 250 g champignons
  • 1 ui

Snijd de champignons in vieren en snipper de ui.

4
  • 1 teen knoflook
  • 2 el traditionele olijfolie

Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons en ui 5 min. Pers de laatste minuut de knoflook erboven.

5
  • 900 g diepvries spinazie à la crème

Schep de spinazie bij de champignons en laat al roerend ontdooien. Breng op smaak met peper en zout.

6
  • 300 g gemalen geitenkaas
  • 250 g verse lasagnebladen

Leg lasagnebladen in de ovenschaal, verdeel er een 1/4 van de spinazie over en strooi er 1/4 van geitenkaas over. Herhaal nog 3 keer.

7

Schuif de lasagne in de oven en bak in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

8

Bon appétit!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.