bewaar
Spinazielasagne met geitenkaas
Spinazielasagne met geitenkaas
bewaar

Spinazielasagne met geitenkaas

Lasagne veel werk? Welnee! Met deze ben je een kwartier bezig, de oven doet de rest.

15 min. bereiden
30 min. oventijd
682waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

champignons

1

ui

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

900 g

diepvries spinazie à la crème

300 g

gemalen geitenkaas

250 g

verse lasagnebladen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (ca. 1.5 liter)

Lasagne veel werk? Welnee! Met deze ben je een kwartier bezig, de oven doet de rest.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de ovenschaal in.

2

Snijd de champignons in vieren en snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons en ui 5 min. Pers de laatste minuut de knoflook erboven. Schep de spinazie bij de champignons en laat al roerend ontdooien. Breng op smaak met peper en zout.

3

Leg lasagnebladen in de ovenschaal, verdeel er een 1/4 van de spinazie over en strooi er 1/4 van geitenkaas over. Herhaal nog 3 keer. Schuif de lasagne in de oven en bak in ca. 30 min. goudbruin en gaar.