bewaar
Tonijn met gepofte aardappel
Tonijn met gepofte aardappel
bewaar

Tonijn met gepofte aardappel

30 min. bereiden
30 min. wachten
55waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 grote

aardappelen

60 g

kruidenboter

1 el

olie

1 zak

Mexicaanse wokgroenten

1 pot

tacosaus mild

2 blikjes

tonijn

Dit heb je nodig

  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 250 °C. Kook de aardappelen in de schil 15 min. Kruis de aardappelen bovenop in, leg op elke aardappel 1 el kruidenboter en verpak ze per stuk in aluminiumfolie. Leg ze in de ovenschaal en schuif in de oven. Pof de aardappelen in 30 min. gaar.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak de Mexicaanse wokgroenten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de tacosaus toe en breng het tot tegen de kook aan. Laat de tonijn uitlekken en schep deze door de groente, warm zachtjes door.

3

Serveer de tonijn in groentesaus met de gepofte aardappelen.