Tonijn-aardappel-viskoekjes

530 kcal

50 min. bereiden

3.3/5

(97)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Kook de aardappelstukken in water met zout in ca. 15 minuten gaar. Giet ze af en stamp ze fijn, roer de melk, de boter en zout en peper naar smaak erdoor. Laat de tonijn uitlekken en maak hem los met een vork. Schep de tonijn en 1 ei door de puree, roer de helft van de peterselie erdoor. Kneed met vochtige handen 8-12 koekjes van het mengsel. Haal de koekjes door het paneermeel, dan door het ei en dan weer door het paneermeel. Verhit de olie in een antiaanbakpan en bak de koekjes rondom goudbruin. Lekker met sla met peterselie.

Wat vond je van dit recept?

Tonijn-aardappel-viskoekjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig