bewaar
Aardappel-tonijnomelet en Italiaanse groenten
Aardappel-tonijnomelet en Italiaanse groenten
bewaar

Aardappel-tonijnomelet en Italiaanse groenten

10 min. bereiden
20 min. wachten
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 blikjes

tonijn op water

1

rode ui

2 teentjes

knoflook

6

zongedroogde tomaten

5

eieren

50 ml

halfvolle melk

2 eetlepels

(olijf)olie

1 zakje

aardappeldobbeltjes

2 pakken

Italiaanse stoomgroentemix

Dit heb je nodig

  • quichevorm doorsnede ca. 26 cm, ingevet

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Zongedroogde tomaten in stukjes snijden. In kom eieren, melk, zout en peper naar smaak loskloppen. In koekenpan olie verhitten en dobbeltjes met ui en knoflook ca. 4 min. bakken. Tonijn en gedroogde tomaatjes erdoor scheppen. Geheel door ei mengen en in quichevorm overdoen. Omelet in midden van oven in ca. 20 min. bakken tot bovenkant bijna droog is. Groenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Omelet met groenten serveren.