bewaar
Italiaanse karbonades
Italiaanse karbonades
bewaar

Italiaanse karbonades

25 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

2

courgettes

50 g

boter of margarine

2 schaaltjes

schouderkarbonade

3 eetlepels

Italiaanse kruiden

1 5

zak

12

zongedroogde tomaten op olie, heel fijngesneden

Aan de slag

Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. In grote koekenpan helft van boter verhitten. Karbonades bestrooien met zout en peper en op hoog vuur in 10 minuten aan beide kanten bruinbakken. Courgette, kruiden, zout en peper toevoegen en 2 minuten meebakken. Vuur lager zetten en met deksel half op pan ca. 10 minuten laten sudderen. Intussen in andere grote koekenpan rest van boter verhitten en aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Karbonades serveren met courgette, aardappel en Fijngesneden tomaten.