Karbonades met knoflookroomsaus
780 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4
3 eetlepels
1 zak
1 duopak
5
1 potje
1 bekertje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 36-37 - 2003 week 36-37
Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Karbonades in ca. 8 minuten gaar en goudbruin bakken. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Aardappels in ca. 7 minuten gaarkoken. Tomaten in reepjes snijden. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. Roomkaas en crème fraîche door bakvet tot gladde saus roeren. Tomaten door sperziebonen scheppen. Karbonades serveren met saus, sperziebonen en aardappels.
Karbonades met knoflookroomsaus

hoofdgerecht
4 personen
780 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Karbonades in ca. 8 minuten gaar en goudbruin bakken. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Aardappels in ca. 7 minuten gaarkoken. Tomaten in reepjes snijden. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. Roomkaas en crème fraîche door bakvet tot gladde saus roeren. Tomaten door sperziebonen scheppen. Karbonades serveren met saus, sperziebonen en aardappels.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 ribkarbonades
3 eetlepels boter of margarine
1 zak panklare sperziebonen
1 duopak aardappelschijfjes
5 zongedroogde tomaten in olie
1 potje roomkaas met knoflook
1 bekertje crème fraîche




