Karbonades met knoflookroomsaus

Advertentie
Ingrediënten
- 4 ribkarbonades
- 3 eetlepels boter of margarine
- 1 zak panklare sperziebonen (500 g)
- 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
- 5 zongedroogde tomaten in olie (potje a 180 g)
- 1 potje roomkaas met knoflook (150 g, Biologisch)
- 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Karbonades in ca. 8 minuten gaar en goudbruin bakken. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Aardappels in ca. 7 minuten gaarkoken. Tomaten in reepjes snijden. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. Roomkaas en crème fraîche door bakvet tot gladde saus roeren. Tomaten door sperziebonen scheppen. Karbonades serveren met saus, sperziebonen en aardappels.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 780 kcal
- eiwit 40 g
- koolhydraten 42 g
- vet 51 g