bewaar
Karbonades met knoflookroomsaus
Karbonades met knoflookroomsaus
bewaar

Karbonades met knoflookroomsaus

20 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

ribkarbonades

3 eetlepels

boter of margarine

1 zak

panklare sperziebonen

1 duopak

aardappelschijfjes

5

zongedroogde tomaten in olie

1 potje

roomkaas met knoflook

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Karbonades in ca. 8 minuten gaar en goudbruin bakken. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Aardappels in ca. 7 minuten gaarkoken. Tomaten in reepjes snijden. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. Roomkaas en crème fraîche door bakvet tot gladde saus roeren. Tomaten door sperziebonen scheppen. Karbonades serveren met saus, sperziebonen en aardappels.