bewaar
Karbonades met kersen en brie
Karbonades met kersen en brie
bewaar

Karbonades met kersen en brie

20 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

75 g

boter of margarine

4

ribkarbonades

1 duopak

aardappelschijfjes

2 zakken

panklare broccoliroosjes

4 eetlepels

kersen zonder pit op siroop

4 plakjes

roombrie

Aan de slag

In grote braadpan helft van boter verhitten en karbonades in ca. 10 minuten rondom bruinbakken, bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan rest van boter verhitten en aardappelschijfjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli met zout in ca. 7 minuten beetgaar koken. Kersen laten uitlekken. Op iedere karbonade 1 eetlepel kersen scheppen en afdekken met plakje brie. Deksel schuin op pan zetten en brie in ca. 4 minuten over karbonades laten smelten. Karbonades serveren met gebakken aardappels en broccoli.