Tropische fruitsalade

155 kcal

25 min. bereiden

3.6/5

(54)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 nr. 05 - Lekker lang weekend

Aan de slag

  1. Roer het citroensap door de honing. Snijd de onderkant en de kroon van de ananas en snijd de schil eraf. Snijd de ananas in de lengte in 4 parten. Verwijder de harde kern met een mes. Snijd het vruchtvlees in stukjes.

  2. Schil de mango, halveer en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Schenk de citroenhoning over al het fruit en laat 10 min. intrekken.

  3. Rooster de kokos in een pan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Bestrooi de fruitsalade met het kokos en de munt.

  • Ananas schillen en snijden

    Instructievideo - 01:04 min.

Wat vond je van dit recept?

Tropische fruitsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig