bewaar
Tropische fruitsalade
Tropische fruitsalade
bewaar

Tropische fruitsalade

25 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

citroen

2 el

vloeibare

1

ananas

1

mango

2 el

gemalen kokos

3 takjes

munt

Aan de slag

1

Roer het citroensap door de honing. Snijd de onderkant en de kroon van de ananas en snijd de schil eraf. Snijd de ananas in de lengte in 4 parten. Verwijder de harde kern met een mes. Snijd het vruchtvlees in stukjes.

2

Schil de mango, halveer en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Schenk de citroenhoning over al het fruit en laat 10 min. intrekken.

3

Rooster de kokos in een pan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Bestrooi de fruitsalade met het kokos en de munt.

tip

Ananas schillen en snijden

Instructievideo - 01:04 min.