bewaar
Pompoenstoofschotel met vis
Pompoenstoofschotel met vis
bewaar

Pompoenstoofschotel met vis

40 min. bereiden
60waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 ml

kokosmelk

½

rode peper

2 tl

gemalen komijn (djinten)

2 tl

kurkuma

3 tl

verse gemb,erwortel

250 ml

volle yoghurt

250 ml

visbouillon

500 g

pompoen

600 g

zeewolffilets

½ zakje

verse koriander

3

bosuitjes

Aan de slag

Kokosmelk mengen met rode peper, komijn, kurkuma en gember. Yoghurt erdoor scheppen. In pan bouillon en pompoenblokjes afgedekt 10 min. laten sudderen. Vis door pompoen scheppen en nog 10 min. meestoven. Pan van vuur nemen en voorzichtig kokos-yoghurtmengsel door pompoen scheppen. Op smaak brengen met zout. Pan van vuur nemen. Gerecht garneren met koriander en bosuitjes.