bewaar
Vis met curry en yoghurtraita
Vis met curry en yoghurtraita
bewaar

Vis met curry en yoghurtraita

25 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

1 eetlepel

Indiase currypasta

1 blik

kokosmelk

300 g

pangasiusfilet

2 eetlepels

zonnebloemolie

½

komkommer

½

rode kool

1 bakje

Griekse yoghurt

½ theelepel

djinten (gemalen komijn)

½ zakje

bosuitjes

½ zakje

verse koriander

Aan de slag

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Currypasta en kokosmelk in steelpan doorroeren en iets laten inkoken. Vis bestrooien met peper en zout. Olie in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en hierin vis om en om goudbruin bakken. Komkommer en kool wassen en fijnraspen, iets laten uitlekken in zeef en door yoghurt scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en djinten. Bosui in ringen snijden. Koriander grof snijden. Vis over 4 borden verdelen, saus erover scheppen. Bestrooien met bosui en koriander. Raitasalade ernaast scheppen en kom rijst erbij geven.