Wraps met sperziebonen, ham en kaas

660 kcal

15 min. bereiden, 20 min. oventijd

3.6/5

(247)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 600 gram koelverse gebroken sperziebonen

    koelverse gebroken sperziebonen

  • 2 uien

    uien

  • 2 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 200 gram beenhamreepjes

    beenhamreepjes

  • 8 tortillawraps

    tortillawraps

  • 3 middelgrote eieren

    middelgrote eieren

  • 175 gram geraspte jonge kaas

    geraspte jonge kaas

Dit heb je nodig

  • bakpapier


2009 week 52-53 - 2009 week 52-53

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de stukken bakpapier op een bakplaat. Kook de sperziebonen in ruim water 4 min. Laat ze in een vergiet uitlekken. Snijd de ui in dunne halve ringen en bak in de olie goudbruin.

  2. Neem de pan van het vuur en schep de sperziebonen en de hamreepjes erbij. Breng op smaak met peper en zout. Vul de wraps met het bonenmengsel en rol ze op. Leg op elk stuk bakpapier naast elkaar 2 gevulde wraps.

  3. Klop de eieren los met 125 g kaas (per 4 personen) en lepel het over de wraps. Strooi de rest van de kaas erover. Schuif de bakplaat in de oven en bak de wraps ca. 20 min. Serveer ze warm.

Wat vond je van dit recept?

Wraps met sperziebonen, ham en kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig