Wraps met sperziebonen, ham en kaas
660 kcal
15 min. bereiden, 20 min. oventijd
Ingrediënten
Aantal personen
600 gram koelverse gebroken sperziebonen
koelverse gebroken sperziebonen
2 uien
uien
2 eetlepel traditionele olijfolie
traditionele olijfolie
200 gram beenhamreepjes
beenhamreepjes
8 tortillawraps
tortillawraps
3 middelgrote eieren
middelgrote eieren
175 gram geraspte jonge kaas
geraspte jonge kaas
Dit heb je nodig
bakpapier
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 week 52-53 - 2009 week 52-53
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de stukken bakpapier op een bakplaat. Kook de sperziebonen in ruim water 4 min. Laat ze in een vergiet uitlekken. Snijd de ui in dunne halve ringen en bak in de olie goudbruin.
Neem de pan van het vuur en schep de sperziebonen en de hamreepjes erbij. Breng op smaak met peper en zout. Vul de wraps met het bonenmengsel en rol ze op. Leg op elk stuk bakpapier naast elkaar 2 gevulde wraps.
Klop de eieren los met 125 g kaas (per 4 personen) en lepel het over de wraps. Strooi de rest van de kaas erover. Schuif de bakplaat in de oven en bak de wraps ca. 20 min. Serveer ze warm.
Wraps met sperziebonen, ham en kaas

hoofdgerecht
4 personen
660 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de stukken bakpapier op een bakplaat. Kook de sperziebonen in ruim water 4 min. Laat ze in een vergiet uitlekken. Snijd de ui in dunne halve ringen en bak in de olie goudbruin.
Neem de pan van het vuur en schep de sperziebonen en de hamreepjes erbij. Breng op smaak met peper en zout. Vul de wraps met het bonenmengsel en rol ze op. Leg op elk stuk bakpapier naast elkaar 2 gevulde wraps.
Klop de eieren los met 125 g kaas (per 4 personen) en lepel het over de wraps. Strooi de rest van de kaas erover. Schuif de bakplaat in de oven en bak de wraps ca. 20 min. Serveer ze warm.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g koelverse gebroken sperziebonen
2 uien
2 el traditionele olijfolie
200 g beenhamreepjes
8 tortillawraps
3 middelgrote eieren
175 g geraspte jonge kaas
Dit heb je nodig
bakpapier




