Roomzuurkool met appel
135 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak
50 ml
1 grote
1 bekertje
1 theelepel
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 nr. 13 - Koester de kerst
Breng de zuurkool met het appelsap aan de kook. Draai het vuur laag en stoof de zuurkool 15 min. Snijd ondertussen de appel in blokjes. U hoeft de appel niet te schillen. Voeg de blokjes appel, de crème fraîche en de dragon toe aan de zuurkool en stoof nog 5 tot 10 min. tot de zuurkool gaar is.
- algemeenU kunt het appelsap vervangen door droge witte wijn.
Roomzuurkool met appel

bijgerecht
4 personen
135 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Breng de zuurkool met het appelsap aan de kook. Draai het vuur laag en stoof de zuurkool 15 min. Snijd ondertussen de appel in blokjes. U hoeft de appel niet te schillen. Voeg de blokjes appel, de crème fraîche en de dragon toe aan de zuurkool en stoof nog 5 tot 10 min. tot de zuurkool gaar is.
algemeen:U kunt het appelsap vervangen door droge witte wijn.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak zuurkool
50 ml appelsap
1 grote appel
1 bekertje crème fraîche
1 theelepel gedroogde dragon




