Room­zuur­kool met ap­pel

(48) waardeer
bijgerecht 4 personen
3 48

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng de zuurkool met het appelsap aan de kook. Draai het vuur laag en stoof de zuurkool 15 min. Snijd ondertussen de appel in blokjes. U hoeft de appel niet te schillen. Voeg de blokjes appel, de crème fraîche en de dragon toe aan de zuurkool en stoof nog 5 tot 10 min. tot de zuurkool gaar is.

Tip:

U kunt het appelsap vervangen door droge witte wijn.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 135 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.