Tofu met paddestoelen

235 kcal

30 min. bereiden

3.1/5

(33)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenpapier, wok


China - China

Aan de slag

  1. Tofu in plakjes snijden en op keukenpapier laten uitlekken. In wok olie verhitten en plakjes tofu (in gedeelten) in 5-7 minuten knapperig bruinbakken, halverwege keren. Plakjes tofu op bord leggen. Wok verwarmen en gember en bosuitjes roerbakken tot ze gaan geuren. Wortel, peultjes en shii-takes toevoegen en 2 minuten roerbakken. Tofu erdoor scheppen en bouillon, sherry en sojasaus erbij schenken. Gerecht nog 2-3 minuten zachtjes laten pruttelen. Maizena losroeren met 1 el water en al roerend aan tofu toevoegen. Blijven roeren tot vocht licht gebonden is. Op smaak brengen met peper.

  • algemeenLekker met rijst of Chinese eiermie.

Wat vond je van dit recept?

Tofu met paddestoelen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig