bewaar
Mie met paddestoelen en cashewnoten
Mie met paddestoelen en cashewnoten
bewaar

Mie met paddestoelen en cashewnoten

25 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

1 pak

eiermie

2 bakjes

shii-takes

1 bakje

champignons

150 g

peultjes

3 eetlepels

roerbakolie

2 teentjes

knoflook

1 schaaltje

taugé

75 g

gezouten cashewnoten

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes en champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Peultjes schoonmaken. In wok olie verhitten. Paddestoelen en peultjes toevoegen en ca. 5 minuten roerbakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Taugé toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Mie mengen met groentemengsel en op smaak brengen met zout en peper. Cashewnoten grofhakken en over mie strooien. Lekker met atjar tjampoer.