Zoete groentetaartjes

hollands
bijgerecht
4 personen
3
34
Advertentie
Ingrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg ((pakje 10 stuks, diepvries), ontdooid)
- 2 eieren (losgeklopt)
- 250 g tuinerwten extra fijn (pak 450 g, diepvries)
- 100 g hamreepjes (julienne (duopak 200 g))
- 1 bakje cherrytomaten ((250 g), gehalveerd)
Keukenspullen
- 4 eenpersoonstaartvormpjes (Ø 10 cm), ingevet
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de taartvormpjes ieder met een plakje bladerdeeg. Prik gaatjes in de bodem.
- Meng de eieren, tuinerwten en hamreepjes. Verdeel het mengsel over de taartvormpjes. Verdeel de cherrytomaten over de taartjes. Bestrooi met peper en zout. Bak de taartjes midden in de oven in ca. 20-25 min. gaar. Lekker met gehaktballetjes.

Bakken met bladerdeeg
instructievideo
- 02:21 min.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 310 kcal
- eiwit 15 g
- koolhydraten 27 g
- vet 16 g